Scroll Top

 

Samen zoeken naar een oplossing!

We hebben bijvoorbeeld de mogelijkheid om tijdelijk of gedeeltelijk in een andere woning te verblijven met de jongere.  Maar we zijn ook op zoek naar Netwerk Mediators; een vergelijkbaar concept met een meer ‘parttime’ karakter en waarin je wél je netwerk, ervaring en kennis, maar niet jouw woning deelt met een jongere.

De Netwerkkamers is een initiatief van de Kandidatenmarkt: een plek waar mensen verbinden en delen. Waar iedereen iets te bieden heeft, en gelijkwaardigheid en wederkerigheid centraal staan. Waar betekenisvolle relaties ontstaan. Waar het beste van mensen samenkomt om tot creatieve en duurzame oplossingen te komen.

De Netwerkamers

Met een integrale, community en netwerkgerichte aanpak vergroten wij de economische en sociale zelfredzaamheid van jongeren in de leeftijd 16 t/m 31 jaar in regio groot Amsterdam. Dat doen wij door hen persoonlijke ondersteuning en training te geven op het gebied van werk, geld en ‘leven’, en door positieve en ondersteunende sociale cohesie te vergroten. Ons team bestaat uit betrokken experts, ervaringsdeskundigen, professionals en vrijwilligers.

Groeien doe je samen. Niemand hoeft er alleen voor te staan.

 

Meer weten over de kandidatenmarkt en de mogelijkheden? 

Wil je meer weten over de Kandidatenmarkt? Of heb je interesse in de rol van de Netwerk Mediator? Of één van onze andere projecten? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contact

De Netwerkkamers | De Kandidatenmarkt
Notweg 38, 1068 LL Amsterdam
info@dekandidatenmarkt.nl
020 716 38 48 

 

©2020 | De Netwerkkamers is een initiatief van de Kandidatenmarkt