Scroll Top

Leuk dat je interesse hebt in de rol van Sociaal Netwerker bij de Netwerkerkamers.

Je wilt graag meer weten. Dat kan! 

 

We organiseren regelmatig online voorlichtingsbijeenkomsten waarin we meer uitleg geven over de Netwerkkamers en wat de rol van Sociaal Netwerker precies inhoudt.

Je krijgt meer informatie over de selectieprocedure, vergoeding en het trainingsprogramma. Uiteraard is er de mogelijkheid om al jouw vragen te stellen.

De Netwerkamers
De Kandidatenmarkt

De Netwerkkamers is een initiatief van de Kandidatenmarkt.

De Kandidatenmarkt is een plek waar mensen verbinden en delen. Waar iedereen iets te bieden heeft, en gelijkwaardigheid en wederkerigheid centraal staan. Waar betekenisvolle relaties ontstaan. Waar het beste van mensen samenkomt om tot creatieve en duurzame oplossingen te komen.

Met een integrale, community en netwerkgerichte aanpak vergroten wij de economische en sociale zelfredzaamheid van jongeren in de leeftijd 16 t/m 31 jaar in regio groot Amsterdam. Dat doen wij door hen persoonlijke ondersteuning en training te geven op het gebied van werk, geld en ‘leven’, en door positieve en ondersteunende sociale cohesie te vergroten. Ons team bestaat uit betrokken experts, ervaringsdeskundigen, professionals en vrijwilligers.

Groeien doe je samen. Niemand hoeft er alleen voor te staan.

 

Contact

De Netwerkkamers | De Kandidatenmarkt
Notweg 38, 1068 LL Amsterdam
info@dekandidatenmarkt.nl
020 716 38 48 

 

©2020 | De Netwerkkamers is een initiatief van de Kandidatenmarkt